Information 2016-11-13

Som ni förstår har snön satt lite käppar i hjulet för grävningen. När det är snö på detta vis ser vi inte var elkablar och dylikt ligger.

Men arbetet går framåt ändå. Just nu är fokus på att jobba igenom etapp 1 och 2 för att planera och skapa den bästa möjliga situation för grävarbetet.

Vi har öppnat en ny mailadress, sff.projektadm@gmail.com, för att skapa möjligheter för att andra ska kunna hjälpa till. När all trafik går via mitt mail blir jag en stoppkloss. Frågor och undringar kan och bör skickas till den nya adressen.

Jag rekommenderar er att hålla koll på vår hemsida, www.frakne.se. Det är där vi lägger ut information och vi har för avsikt att bli bättre på att informera genom hemsidan. Jag kommer av den anledningen skicka ut information som denna mer sällan.

Det finns några riktigt trevliga möjligheter som vi jobbar med och som är bra ekonomiskt för föreningen. Jag återkommer med det när vi vet om det går att komma igenom.

Tyvärr gjorde vi ett misstag när vi skickade ut fakturorna i veckan. Vi fakturerade även de som inte har skickat in avtal vilket givetvis inte var meningen. Alla dessa får givetvis en kredit, det är bara att skicka ett mail till sff.projektadm@gmail.com.

På förekommen anledning vill jag vara tydlig med en punkt. Vi har sökt och fått beviljat bidrag till alla 4 etapperna.

Med Vänliga Hälsningar
Kjell Tallberg